ШОКАНТНО Одбор Српске деснице Мише Вацића у полицијској станици!? (ВИДЕО)

Председник Српске Деснице Миша Вацић основао је данас Општински одбор те странке у седишту Полицијске станице Пантелеј у Нишу, показује снимак који је он окачио на свој инстаграм.

На Вацићевом снимку се види како он, по свој прилици данас по подне, улази у зграду Полицијске станице у нишкој градској општини Пантелеј, уз речи: „ево овде ћемо одржати Скупштину Општинског одбора Пантелеј у Нишу“. На улазу у полицијску станицу дочекале су га присталице његове странке, а он је потом ушао у салу у којој је одржана страначка скупштина, и где су га окупљени дочекали аплаузом. На тренутак се видео и службени шалтер за грађане, иза којег је, како се наслућује, седео полицијски службеник.

Вацић се на инстаграму „похвалио“ да је данас у Нишу основао чак три општинска одбора своје странке – у градским општинама Пантелеј, Медијана и Нишка Бања.

Према доступним информацијама, ово је први пут да се било који страначки скуп одржава у полицијским службеним просторијама у Нишу. У Полицијској станици Пантелеј су, једино, у време избора смештена два бирачка места.

Полиција демантује

Дирекција полиције саопштила је вечерас да су апсолутно нетачни наводи појединих опозиционих политичара да се скуп Српске деснице одржао у просторијама Полицијске испоставе Пантелеј у Нишу.

Поменути скуп је одржан у згради у Књажевачкој улици која је власништво локалне самоуправе и у чијој је искључиво надлежности коришћење изнајмљивање сале у којој су били активисти Српске деснице, наводи се у саопштењу Министарства унутрашњих послова.

Полицијска испостава Пантелеј, како се објашњава, користи само један део поменуте зграде, али не и наведену салу, док се у другом делу овог објекта налази Месна заједница „Моше Пијаде“.

Дирекција полиције је шокирана изношењем скандалозних неистина од стране појединих опозиционих политичара и апелује на све да не шире неистините информације и злоупотребљавају полицију у циљу својих политичких обрачуна, чиме наносе штету полицијским службеницима који брину о безбедности свих грађана наше земље, наводи се у саопштењу.

Извор: Данас