ШОКАНТНО: Вучић био близак с Милом а сад му од њега прети ликвидација!

Војислав Шешељ гостовао је данас у Јутарњем програму ТВ Пинк, где је поред коментарисања говора мржње Бакира Изетбеговића, изнео шокантне инфромације које је добио из врха Црне Горе. Како наводи, лидер радикала, Мило Ђукановића планира убиство председника Вучића али је исто тако навео да је Вучић у једном тренутку био врло близак с истим тим Ђукановићем:

– Мило Ђукановић, у најужем кругу својих присталица разматра финансирање убиства председника Вучића. То је поуздана информација коју поседујем из Црне Горе. Он жели да испровоцира хаос у Србији, и процена му је добра. Они ће тражити људе који су мало познати, неће ангажовати црногорске криминалне структуре. Замислите да неко жели да убије Вучића. Настао би хаос, одмах би добила налог Зорана Михајловић да преузме владу, Дачић не би смео ништа да предузме, јер би га одмах етикетирали да скупштина на тај начин није легитимна – на шта је водитељка реаговала да није у реду помињати политичаре који нису ту, а Шешељ је додао:

– Она је најспососбнија, најодлучнија, најхрабрија и најнамазанија, она би то могла да заврши. Мило је опасан жели то да постигне, не знам која је тачно сума, али у питању су милиони евра које ће уложити- рекао је Шешељ.

На констатацију да је Вучић у једном тренутку био близак с Милом Ђукановићем новинар ТВ Пинк, Сарапа, скочио је као опарен да брани председника Вучића: “Али господине Шешељ и ви сте некада били добри с Ђукановићем из времена када је он србовао”. На ову Сарапину констатацију Шешељ је узвратио: “Ђукановић је кратко србовао а ја никада нисам био близак с њим, чак сам рекао да нећу отићи у Црну Гору док он не падне с власти”!