ССП: Миша Вацић све ради по налогу Александра Вучића

Све што ради Миша Вацић ради по налогу Александра Вучића, уз подршку полиције и организованих криминалних група које су под контролом режима, оценила је данас Странка слободе и правде. Та странка је реаговала на синоћни упад Мише Вацића на изложбу у Центару за културну деконтаминацију.

„Као што су некада Шешељ и Вучић служили Милошевићу као страшила за пристојан свет и међународну заједницу, данас такву улогу за Вучићеве потребе има Миша Вацић. Њему је од режима додељен задатак да глуми некадашње радикале, да би се лажно представило да не постоје прави радикали из Српске напредне странке, који свакодневно стварају опасну атмосферу страха, линча и прогона свих који другачије мисле“, навела је Странка слободе и правде у саопштењу.

Вацићев синоћни упад у Центар за културну деконтаминацију, како кажу, само је једна у низу акција режима које изазивају узнемирење јавности и пристојних грађана који су навикли на миран живот у коме се људи међусобно уважавају.

„Београд је увек био и поново ће бити космополитски, европски град у коме мора бити места за све људе који имају различита мишљења, у коме мора бити простора за најразличитије културне догађаје које не сме спречавати и угрожавати нико, па ни Вучић и његови најамници“, наводи ССП.

Извор: Данас онлајн