Штрајкачи против напредњачког директора у Пожаревцу

Српска радикална странка са великом забринутошћу прати штрајк у Пољопривредно саветодавној и стручној служби Пожаревац. Подсећамо јавност Пожаревца и околних места да је у тој служби запослено 16 радника, од којих девет поседује високу стручну спрему. Ми, српски радикали, сматрамо да су захтеви штрајкача оправдани и да је крајње време да директор те службе Дане Хркаловић поднесе неопозиву оставку. Неприхватљиво је да ова служба буде у блокади и да не обавља своје послове због једног човека, а да штету трпе сви пољопривредници у нашем округу. Сви знамо да је реч о служби која је од виталног значаја за све
пољопривреднике у нашем крају. Такође, позивамо надлежне органе да пажљиво испитају све наводе штрајкача и да покрену одговарајуће поступке.

Свима је јасно да Дане Хркаловић не би био директор поменуте службе да не ужива подршку Српске напредне странке. Смешно звуче напредњачка обећања о подршци пољопривредницима, борби за опстанак села и развоју пољопривреде када нису у стању да обезбеде функционисање виталне пољопривредне службе.