ТРИФУНОВИЋ: Излазимо на изборе, цепаћемо их као Бошко!

Покрет слободних грађана излази на изборе, изјавио је на конференцији за новинаре лидер овог покрета Сергеј Трифуновић.

“Ући ћемо у тај свињац, али ћемо ући да се боримо за достојанство свима којима је оно одузето”, рекао је Трифуновић.

Председнику Србије Александру Вучићу је поручио да је много бољи глумац од њега и да мрзи лоше сценарије, те да је решио његов да растури.

“Свесни смо да се ниједан сегмент није промењен набоље. Све је шест пута горе. Избори за време Вучића никад неће бити бољи”, рекао је Трифуновић.

Он је додао да је неопходан најјачи могући отпор.

“Аплаудирам Обрадовићу, тако ћемо их цепати и кад уђемо у Скупштину. Не дозвољавам да парламент буде прћија Маје Гојковић. Ми ћемо се свим средствима, понављам, свим средствима борити да му вратимо углед. Желим да погледам сваког посланика у очи и да га питам зашто су гласали против закона о лечењу деце”, рекао је Трифуновић.

Он је изјавио да је раније у ПСГ приликом интерног гласање 52 одсто било за излазак на изборе, а 48 одсто за бојкот.

“Ја сам пресекао тада да идемо у бојкот. Јединство опозиције је битно. Покушавао сам да направим платформу, да идемо сви заједно у напад у борбу, а не у дефетизам. Мене нико до сада није убедио у то зашто је бојкот добар”, рекао је  Трифуновић и додао да сматра Драгана Ђиласа и Вука Јеремића за саборце.

“На сва моја питања одговарло се причама о техничкој влади, као у Македонији. Оно што сам видео је да у бојкот пасиви ништа не може да се деси”.

Трифуновић је поновио да је од функционера СНС добио понуду да изађе на изборе за 500 хиљада евра, и Дачићево место у влади.

“Не знам одакле идеја да сам сад узео паре. Ја сам први у политици који је изашао са таквом информацијом, а верујем да их је било више”.

Извор: nova.rs