ТУРБО ПРОСТИТУЦИЈА: Испливао је ценовник Тијане Ајфон – туга Србије

Тијана Максимовић (28), односно Тијана Ајфон, која је ухапшена у акцији полиције за подвођене и проституцију док је илегално у чамцу покушала да пређе у Републику Српску са још три девојке, водећи их на масовне оргије са 26 мушкараца, одавно је позната у круговима такозване “турбо проституције”.

Турбо проституција – за разлику од елитне проституције у којој се обрћу много веће суме, али и у којој је и дискреција много већа – подразумева балканску комбинацију старлета и звездица “у покушају”, експонираних по таблоидима и ријалити ТВ садржајима, са муштеријама у виду новокомпонованих богаташа и ликова са оне стране закона, који воле да експонирају своју новостечену моћ и иметак, али и да се хвале “трофејима”.

700 евра за дан

Тијана Ајфон услуге наплаћује по формираном ценовнику, а за сталне муштерије даје и попуст.

Како се сазнаје од упућених у овај илегални бизнис, Тијана Ајфон за дан заради 700 евра, а за једну ноћ око 500. То је основни ценовник који се мења у односу на то да ли је посао ван граница Србије, да ли у њему учествује више девојака и мушкараца, те да ли су у питању сталне муштерије и колико су “захтевне”, наводе из Блица.

– На пример, када ради у Црној Гори седам дана, онда наплати 2.250 евра за целу недељу, али захтева смештај и транспорт на вишем нивоу, као и ситне поклоне и вечере током боравка. Од поклона прихвата све: од злата и скупих торби, преко ципела, до телефона – каже извор Блица који је желео да остане анониман.

Он даље објашњава да је Тијана Ајфон “галантна” према сталним мушетријама, али да се истовремено “уграђује” у тарифе других девојака које добију посао на њену препоруку.

– Сталним муштеријама у Београду често да попуст, некада и преполови цену, али када организује друге девојке уме да се угради у њихову тарифу, а своју тада повећава због групних односа. У торби носи сексуална помагала, а те додатне “игрице” наплати и дупло, чак и до 1.000 евра за ноћ ако су муштерије маштовитије – објашњава.

Тијана Ајфон је и пре неколико година на једном снимку говорила о ценовницима, помагалима, али и о проблемима, а шта се тада заправо догађало прочитајте на овом линку.

Тијана Ајфон је у великој полицијској акцији “Кристал” ухапшена у чамцу са још три другарице. Реч је о С. П. (32) из Београда, Ј. Д. (27) из Младеновца, те мало познатијој Софији Гачић (27) из Београда.

Извор: Блиц – Еспресо