“У Водоводу пописују запослене који нису у СНС”

“Тужилаштво и полиција ово могу сматрати усменом кривичном пријавом. Ево ја започела, они да доврше свој посао! Ђура Топаловић данима ординира по Водоводу у Панчеву и пописује запослене који нису чланови СНС, нарочито руководиоце, јер странка није задовољна”, навела је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић, алудирајући на активности бившег председника месне заједнице Омиљица Ђуре Топаловића, који је аванзовао у саветника директора панчевачког Водовода.

Тепић је додала да је Топаловић, осим експресног напредовања са једне на другу функцију, врло брзо стекао и диплому факултета и да је функцију добио на препоруку посланице СНС-а Сандре Божић, која је такође из његовог места, а исто тако примала је плату из Водовода.

– ‪То је тај развојни пут СНС комесара. Тако сам и за Бранка Маловића тек на суђењу (јер сам му “повредила углед”) чула да је дипломирани економиста, иако ни после трећег питања судије није знао да одговори који је тачно факултет завршио и где. Мада, Ђура је вероватно препорука његове сусељанке Сандре Божић, која је поред посланичке плате месецима била на грбачи и тог истог Водовода са додатним уговором на 100.000 динара месечно – навела је потпредседница ССП-а, уз опаску да је нечувено да се тако нешто дешава.

‪- И то сад пописује праве инжењере, преслишава запослене који нису чланови СНС – јер нису чланови СНС, евидентира и шта лајкују по мрежама. Има још питања зашто БОЈКОТ – закључила је Тепић.

Извор: Директно