УСИЈАО СЕ ФЕЈСБУК! Једни нападају, а други бране професорку из ЦГ: Нема црње генерације од вас, ВИ СТЕ ДЕБИЛИ! (ВИДЕО)

Док је једни подржавају, други су написали како један просветни радник никако не сме овако да разговара са децом, све чак и да је истина на њеној страни.
Наставница у једној црногорској средњој школи постала је хит на друштвеним мрежама након што је освануо њен снимак где се види како она негодује је јер се ученици нису посветили учењу те су очекивали да им поклони двојку.

– Знаш када нешто понављаш шаблонски… и ви изгубљени… Нема црње генерације од вас, ви сте дебили класични. Да вам морам поклањати двојке за ништа – говорила је разочарана наставница.

Posted by Podgoricki vremeplov on Thursday, January 16, 2020

У коментарима је откривено да је ријеч о наставници у Економској школи у Подгорици, а њене речи наишле су на подршку.

– Жена која ми је остала у изузетно лепом сјећању. Нека се стиди тај који је ово снимао, поготово што је то урадио код ње која је према свима коректна, а с друге стране непосредна и све сто каже је у неком шаљивом тону и више искарикирано, без зле намере. Ми смо од ње добијали чак и разне надимке, али она је за нас остала “царица” – написала је једна бивша ученица.
Са њом се сложио и један бивши ученик.

– Највећа свих времена професорица и највољенија од стране ђака и велики човек – рекао је он.
Неки се нису слагали с оним што су чули.

– Јадан ли је овај просветни радник! Па њен посао је да их заинтересује и научи! Нису деца крива, већ професори и застарели школски систем! Деца као деца искоришћавању незаинтересираност и апатију државе, наставника и родитеља – коментарисала је једна жена.

Извор: Курир.рс/Индеx