ВЈЕРИЦА РАДЕТА ПАТОСИРАЛА ЗОРАНУ: СНС у паници због ИСТИНЕ која их ПЛАШИ (ВИДЕО)

Последњих дана након што је Вјерица Радета (СРС) открила низ спорних послова министарке Михајловић букти отворени рат између посланика СРС и представника власти.

Сукоб је јуче могао кулминирати и у физички обрачун, а само је прибраност искусних посланика СРС спречила даљи развој догађаја у негативном смеру.

Наиме, у току 20. ванредног заседања Народне Скупштине Републике Србије: расправа о појединостима, где је присутна била и ресорни министар Зорана Михајловић, будући да се расправљало и о изменама закона из њеног ресора, настао је вербални окршај између Вјерице Радете и Зоране Михајловић.

Радета је била испровоцирана непоштовањем Народне Скупштине, будући да је министарка Михајловић у току излагања народних посланика осим чудне мимике и колутања очима извадила и пудријеру да поправи шминку.

Док су се низале оптужбе о спорним пословима и трошењу отетог новца грађана Србије, Михајловић се само смејала, иако је и у том моменту на себи имала макар четири своје, односно шеснаест просечних плата, у одећи и накиту. А све од новца чије порекло ни на који начин не може да оправда.

Након излагања Вјерице Радете, Михајловићева, очигледно припремљена на то, будући да радикали данима алармирају јавност о аферама Зоране Михајловић, ноншалантно је извадила претходно одштампане папире на којима је писало „Радикалска лаж“ и тиме додатно провоцирала, повлачећи чак и аргументе да Радету тражи суд (Хашки трибунал) и уз подсмех причала како је све изнето о њој лаж.

Друштвене мреже су се усијале од подршке Вјерици Радети што је тако одлучно одбрусила Михајловићевој, а остали посланици СРС спречили су даљи сукоб и непоштовање Народне Скупштине тако што су одузели спорне папире Михајловићевој.

Симболичан је био и перформанс Милорада Мирчића (СРС) који је министарки поклонио розе доњи веш, алудирајући на то да је према доказима, министарка Михајловић, само на свој веш потрошила преко 15.000 евра грађана Србије.

Извор: Српска ствар