Велики број сефова у самом центру Београда

Велики број сефова у самом центру Београда, у новоотвореној филијали АПИ Банке у Македонској 44. У новом, савременом простору, названом М44, клијентима су на располагању услуге из свих банкарских сегмената, уз велики број сефова намењених становништву и привреди.

Током отварања нове филијале АПИ Банке, председница Извршног одбора Марија Степина захвалила се свим клијентима на досадашњој лојалности и напоменула да тим АПИ Банке свакодневно улаже напоре да се прилагоди тржишту и тренутном спољном окружењу и побољша ниво услуга.

„Наш приступ одабиру производа који се нуде клијентима је једноставан и транспарентан – истражујемо тржиште око нас и проналазимо тражене нише које су или у дефициту, или уопште нису заузете. Сада лансирамо сефове, а можете очекивати следец́е интересантне понуде за становништво током 2021. Верујем да ц́е нова филијала учинити бренд АПИ Банке још препознатљивијим и да ц́е свакодневно пружати услугу све већем броју клијената“, изјавила је Марија Степина.

„Филијала Македонска 44 налази се у срцу Београда и организована је тако да се сваком клијенту индивидуално посвец́ује максимална пажња, како би се на најбољи начин задовољиле потребе савремених суграђана који траже комфор. Поводом отварања филијале издвајамо погодности у виду бесплатног одржавања рачуна до краја априла за све клијенте, као и атрактивну понуду за штедњу за новоорочене депозите. Са задовољством вас позивамо да нас посетите и детаљно се упознате са понудом наше Банке“, рекла је директорка филијале у Македонској 44, Татјана Грујичић.

Радно време пословнице је од 9 до 17 сати и четвртком од 10 до 18 сати, а банкомат је доступан 24 сата дневно.

Филијала Македонска 44 нуди могуц́ност изнајмљивања сефова различитих величина, према условима које можете видети овде.

Понуда ослобађања од месечне накнаде за одржавање рачуна важи за све рачуне отворене до 15. фебруара 2021. године у новој филијали, док се повољности за штедњу односе на све клијенте који ороче нове депозите до 28.02.2021.

Извор: Н1