ВЕСИЋ ОДЛУЧИО: ОД СУТРА СЕ ДОНОСЕ НОВЕ ОДЛУКЕ! Радно време продавница се ДОДАТНО СКРАЋУЈЕ ВИКЕНДОМ

Он је истакао да од уторка креће додатна дезинфекција простора између великих стамбених блокова и зграда

Поред тога, сутра ће бити донета одлука и да се затворе све пијаци на територији Београда, у складу са одлуком Владе Србије.

Он је истакао да од уторка креће додатна дезинфекција простора између великих стамбених блокова и зграда пикап возилима који су коришћени за прскање комараца, а сада су прилагођени за нове услове.

Такође, од сутра ће Београд објављивати и број заражених по београдским општинама које објави Батут, јер се Београд досад посматрао као целина, казао је Весић уа Б92.

Он је истакао да се као додатне мере уводи да фризерски салони, спортске кладионице и слични објекти не могу да раде уколико не примају само једну особу на уплатном месту или у салону.

Весић је навео да је снабдевање пензионера јутрос у Београду прошло без икаквих проблема и да су све мере заштите испоштоване.

Када је реч о достављању пакета за пензионере који имају мања примања од 30.000 диара, Весић је истакао да је до јучерашњег дана испоручено око 45.000 пакета општинским центрима за социјални рад, од којих је 25.000 подељено пензиоенрима на адресе.

До краја дана ће, како је најавио, општинским центрима бити испоручено додатних 15.000 до 20.000 пакета са основним животним намерницама, у сардњи са Привредном комором Србије и компанијама које су донатори.

Извор: Еспресо.рс