Вешовић (ДС): Подршка Панићу, тачно је да неће имати ко да нас лечи

Чланица Извршног одбора Демократске странке Татјана Вешовић позвала је “све који имају лично достојанство” да потпишу петицију подршке председнику Синдиката лекара и фармацеута Србије (СЛФС) Радету Панићу.

Вешовић која је лекар и чланица удружења “Уједињени против ковида” саопштила је да је “неспособност председника Александра Вучића да прихвати чак ни добронамерну критику довела до тога да свако ко другачије мисли постаје прогоњени грађанин”.

“Вучић заборавља колико је здравствених радника током последњих осам година напустило земљу у потрази за перспективом и професионалним развојем, а плашим се да ће се тај тренд наставити. Тврдња да сутра неће имати ко да нас лечи није фраза, већ забрињавајућа чињеница”, навела је Вешовић.

Она је позвала “сваког ко има свој став, достојанство, професионално и лично, да се побуни, да каже да ово што се дешава у земљи није нормално и да је време да се заустави ово лудило, Вучићева борба за рејтинг и власт”.

“Посебно је важно да се побуне и чују моје колеге које су уједно и чланови или симпатизери Српске напредне странке, јер нас и ковид и режим једнако угрожавају”, навела је Вешовић у саопштењу.

Извор: Бета