Вучић: Не разумем хистерију око рачуна из ресторана на Златибору и Копаонику

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да за три месеца неће бити питање како ће земља да се бори са короном већ шта ће да се ради са економијом.

„И зато не разумем хистерију око рачуна из ресторана на Златибору и Копаонику. Ако вам је скупо и ако вам се не плаћа, па немојте да идете тамо. Пустите угоститеље и туристичке раднике да раде и да зараде“, рекао је Вучић у Лаћарку и додао да ти исти људи који се жале немају проблем да у иностранству исту услугу плате и десет пута више.

Одговарајући на питање о великим гужвама за празнике у планинским центрима по Србији, Вучић је рекао да нико не може да забрани људима да иду на та места и да постоји много људи који и не верују да постоји корона вирус.

„И док се лично не увере, неће веровати. А са друге стране, ти угоститељи и туристички радници исто морају да зараде. Јер за три месеца кључно питање ће бити шта ћемо са економијом“, рекао је он.

Вучић је поновио да Србија има сасвим довољно вакцина за сезонски грип и позвао све заинтересоване да се вакцинишу а такође је навео да је Србија спремна да по том питању помогне и земљама у региону, ако постоји потреба.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да поседује „део својих прислушкиваних разговора“ али и додао да их „никад неће дати“ јер како је навео, неће да руши своју државу.

Извор: Данас