ВУЧИЋ О КОСОВУ: Нешто се наговештава?

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је поносан што је пре тачно три године освојио поверење грађана на председничким изборима.

Он је новинарима у обиласку радова на брзој прузи Београд-Будимпешта рекао да је за њега велика част што је освојио апсолутну већину гласова грађана.

– Немате већу част, добили сте поверење грађана у великом броју у првом кругу у ери друштвених мрежа са преко 55 одсто гласова. Заиста сам био изузетно поносан и трудио сам се у ове три године да радом и марљившћу и ангажманом покажем људима да нису погрешили – рекао је он.

ВОДИТЕЉ ОСПОРИО ГАШЕЊЕ ИЗВРШИТЕЉА: Шешељ му одговорио у реченици (ВИДЕО)

На питање на шта је највише поносан у свом председничком мандату, Вучић је рекао да је то напредак економије Србије.

– Напредак је у свим областима, од војске и полиције које су петоструко снажније него што су биле. Да ли Србија иде у добром смеру – да, на то сам поносан. Грешио сам много, нисам безгрешан, али сам се трудио сваког дана – напоменуо је он.

Истакао је да је Србија прошла кроз много изазова због пандемије коронавируса.

Брнабић: Бродоградилиште у Апатину је важан ресурс и велики потенцијал

– Поносан сам што данас убедљиво тестирамо дневно највише људи у целој Европи јер не желимо због додворавамо народу – казао је он.

Вучић је казао да је у његовом мандату било још изазова, али да рачуна да ће урадити још више у наредних годину и по дана колико му траје мандат.

– Било је много изазова, тек нам предстоје око Косова и Метохији и ствари у региону – закључио је он.

На питање да ли води функционерску кампању, Вучић је одговорио да је своје активности чак и смањио у односу на то колико их је имао пре предизборне кампање.

– Свој посао радим вредно и двоструко мање догађаја имам него што сам их имао ван кампање – казао је Вучић.