Вучић о Јовањици: Спреман да се понижавам и идем на полиграф

Председник Србије Александар Вучић рекао је како је спреман да се додатно понижава и иде и на полиграф да би одговарао на сва питања везана за “Јовањицу”, оценивши истовремено да су прислушкивањем његових разговора поједини из МУП хтели да сруше власт у Србији.

Вучић је на питање да ли је прича о „Јовањици“ освета министра Небојше Стефановића за „Крушик“, рекао како не треба нико њега да брани од Стефановића, нити Стефановића од њега.
Шта имам да му кажем, кажем му у лице, рекао је Вучић, додајући да Стефановић има велике обавезе и да су очекивања од њега огромна.

Вучић је, говорећи о прислушкивању својих разговора, рекао да су постојали неки кругови у МУП који су свашта радили и који су покушали да задају коначни ударац, сруше власт у Србији тиме што су преко криминалних кругова појединци из полиције давали информације „тобож“ људима из опозиције.

Вучић је навео као пример Мирослава Алексића, који је тврдио како је (Предраг) Колувија, власник „Јовањице“, после хапшења, наводно, тражио везу једино са његовим братом Андрејом.

Нисам сигуран, сад се испитује, каквих је ту било утицаја, да ли криминалних, страног фактора, рекао је Вучић.

Извор: Н1