Вучићев покусни кунић

Све има свој крај. На сву срећу, крај се ближи и тренутном режиму у Србији.

И ништа ту не би било спорно, да тај исти режим не преза ни од чега како би који дан дуже остао на власти. Једна од последњих подметачина тренутног режима јесте морални пигмеј Миша Вацић. Баш тај. Јако за*ебан лик. Запамтите ово. Вратићу се баш овде.

Елем, тај квази патриота, лажни хуманитарац и неостварени хулиган Вацић све што ради ради са задатком. А налогодавац је ни мање ни више него Александар Вучић. Човек кога од вајкада Вацић гледа као Бога. И диви му се до имбецилности (Радован III, прим.аут.) Према сазнањима до којих је аутор текста дошао, Миша Вацић се чак три пута учлањивао у Српску радикалну странку у размаку од годину ипо дана само да би се што више приближио тадашњем радикалу Вучићу. Упорност се, бар њему, исплатила.

Чим је Вучић напустио радикале, Миша Вацић је наврат нанос постао портпарол покрета НАШИ 1389, још једне у мору квазипатриотских организација. И то није урадио случајно. Постоје индиције да је и то, као и све до данас, урадио по налогу Александра Вучића, а све у циљу слабљења радикала, који још једини фигурирају као озбиљна патриотска странка на политичком небу Србије.

Овде прича добија на динамици. У наредних пар година, Миша Вацић на све начине покушава да се истакне као велики националиста, патриота и родољуб. Међутим, плаћеник то никада неће моћи. Једноставно, не бива. Наврат – нанос добија радно место у Владиној Канцеларији за Косово и Метохију. Како дошло тако и отишло.

Јадник нити је знао шта треба да ради, нити како је уопште дошао до тог радног места. А можда и није био „разумен“. Његове речи.

Када је и то пропало, Миша оснива странку. Назив “Српска десница”. Достојно једног Александра Вучића. Е сад, та странка, без инфраструктуре, без игде ичега креће да организује своје одборе по Србији. Стижу и да учествују на неким локалним изборима.

Немојте се питати како. Помоћи ћу вам. Напредњаци дају новац, логистику и сву потребну помоћ за ову фантомску странку све у циљу слабљења патриотских опција у Србији.

На страну какав је начин деловања Мише Вацића и његове „Деснице“. Агресиван, безобразан, простачки. Гласање под присилом, поткупљивање, (а да се сада вратим на почетак) претње јако за*ебаним ликовима једино су чиме се Вацић служи јер јадник другачије не зна. А друго му и није задатак.

Али, тек да се зна, покусни кунићи кратко трају, а онај који њима експериментише,
брзо их одбаци као неупотребљиве.

Аутор: Душан Станојевић
Извор: Српска Ствар Инфо