Вулин: ПС ће увек инсистирати да се одбрамбена индустрија посебно вреднује у српском друштву

Председник Покрета социјалиста (ПС) Александар Вулин изјавио је данас да ће ПС увек инсистирати да се одбрамбена индустрија Србије посебно вреднује у српском друштву.

„ПС ће увек инсистирати да се одбрамбена индустрија Србије посебно вреднује у нашем друштву, да се обезбеде одговарајући подстицаји и да смо стално у прилици да запошљавамо своје људе, да наша војска купује наше производе, нашу технику“, рекао је он.

Како се наводи у саопштењу, Вулин је на заједничком састанку ПС-а и Српске напредне странке (СНС) у Крагујевцу оценио да Србија мора да буде и војно и економски снажна, како би могла да буде војно неутрална и социјално праведна земља.

Према његовим речима, ПС снажно подржава политику председника Србије Александра Вучића.

Додао је да је неопходно сачувати политичку стабилност како би Србија могла да настави да се развија и јача.​

Градоначелник Крагујевца и функционер СНС-а Радомир Николић позвао је све грађане Крагујевца да 21. јуна изађу на изборе и подрже листу Александар Вучић – За нашу децу.

Николић је подсетио на све пројекте важне за град Крагујевац, који су реализовани и уз помоћ и подршку министра Вулина и његовог Министарства.​

„Александар Вулин је министар који је изузетно помагао да се реализују бројни, значајни пројекти за град Крагујевац.​ Радимо заједно и на изградњи станова за припаднике војске, БИА, и полиције, захвалан сам му на помоћи и подршци“, казао је Николић.

Извор: Данас