ЗА ЊИХ НЕМА НИ ОДМОРА, НИ ПРЕДАХА: Хвала руским пријатељима на великој помоћи

Министар одбране Александар Вулин захвалио је данас припадницима Оружаних снага Руске Федерације, који су ангажовани на дезинфиковању Војне болнице Ниш, због велике помоћи нашој земљи у борби са ковид вирусом.

“Желим да захвалим представницима Оружаних снага Руске Федерације и генералу Чернишову на великом раду њихових људи, који су изузетно вредни и не допуштају могућност да нешто не буде урађено. За њих нема ни дана одмора, нити предаха, они су ту да нам помогну и дају све од себе”, истакао је министар Вулин током данашњег обиласка припадника Оружаних снага Руске Федерације ангажованих на дезинфиковању Војне болнице Ниш, а саопштило Министарство одбране.
Он је додао да су припадници руских оружаних снага јуче дезинфиковали 13 различитих објеката у нашој земљи, а данас у потпуности и Војну болницу Ниш, чиме су је учинили здравом и припремили је за долазак пацијената.
“Велика је помоћ из Руске Федерације, хвала им на томе, а посебно им захваљујем што са толико упорности воде рачуна да ништа не остане недезинфиковано”, рекао је министар одбране.

Извор: Курир.рс/Танјуг