За рачуне „Инфостана” отворено „е.Сандуче”

Захваљујући апликацији „е.Сандуче”, корисници обједињене комуналне наплате и паметним телефоном могу да плаћају рачуне за „Инфостан”. Мобилна апликација „е.Сандуче” корисницима је доступна за преузимање на платформама iOS и Android, односно на Google Play и App store, наведено је у саопштењу ЈКП „Инфостан технологије” које је у рад пустило ту апликацију.

– Она функционише тако што ће корисници на почетку сваког месеца, пре штампе и дистрибуције рачуна на кућне адресе, добијати нотификацију да им је рачун стигао на мобилну апликацију „е.Сандуче”. Једним кликом корисници могу брзо и безбедно да плате рачун, из домова и са било којег другог места, без чекања у редовима на шалтерима, што доприноси сузбијању ширења епидемије ковида 19.

Предузеће ће, такође, обавештавати нотификацијом кориснике о року за коришћење попуста од пет, шест или седам одсто, како би све редовне платише на време могле да искористе попусте и плате рачуне умањено – наводи „Инфостан”.

Посредством портала „е.Сандуче” више од 70.000 корисника електронски плаћа рачуне обједињене наплате без трошкова провизије.

Извор: Политика