Зашто Вучић штити лопова Ђиласа?

Данима, недељама, годинама слушамо исту плочу напредњачких првака која гласи: “Ђилас је лопов”. То исто понавља и Вучић! Па зашто онда Ђилас није иза решетака? Е баш то питање смо ми, српски радикали, небројено пута поставили министру правде, лично Вучићу и оним посланицима који су то понављали као папагаји.
Да неко не помисли да браним тог уништитеља Београда јер и сам лично сматрам да Ђилас није чист али исто тако сам убеђен у ДОГОВОР између Вучића и Ђиласа!
Исти тај Ђилас је био председник Кошаркашког савеза Србије за време ове владајуће гарнитуре, лично се он тог новембра 2014. године захваљивао председнику Владе Вучићу што помаже Савез. Са истим тим Вучићем, са којим се не “подноси”, се сликао када се отварао “Пупинов” мост. Такође, и исти тај Вучић се сликао с “лоповом”. И тако у круг!
Поставља се питање “Зашто Вучић штити лопове”?
Зар није најавио борбу против мафије?
Зашто нису лишени слободе Драган Ђилас и Млађан Динкић, за почетак?
За Динкића негде и знамо, Вучић је тог лопова унапредио у свог саветника за питања с Емиратима. Динкићеве искусне кадрове, лопове, је поставио на врло важне политичке функције. Али, зашто не и Ђиласа? За шта нам је спремио тог лопова?
У сваком случају док је Вучић на власти озбиљне борбе против мафије, као што видимо, неће бити. Сви лопови биће на слободи. Тачно, називаће он њих лоповима, његови посланици бљуваће ватру по тим лоповима, министри ће их нападати у сваком “Јутарњем програму” али ЛОПОВИ ће бити на слободи. Биће, док Вучић буде на власти. Они су једини сигурни! Лопови!