ЗАУСТАВИТЕ ЕГЗИТ! Неверица због режимског ПРЕНЕМАГАЊА

Српска радикална странка захтева од надлежних државних органа и органа Града Новог Сада да ове године забране одржавање Егзит фестивала на Петроварадинској тврђави, због безбедности и здравља људи, као и опасности од ширења заразе корона вирусом.

Бошко Обрадовић прекинуо штрајк глађу!

“Ми, српски радикали, смо у неверици због пренемагања Владе Републике Србије у доношењу коначне одлуке о забрани одржавања овогодишњег фестивала, имајући у виду чињеницу да смо, до пре две недеље, имали вишедневне полицијске часове, најстроже мере социјалног дистанцирања и паничан страх од експлозије епидемије Ковид –а 19.

Ако су ове године одложени сви велики међународни догађаји и манифестације – Олимпијске игре, Европско првенство у фудбалу, сви културни и музички догађаји који окупљају људе из различитих крајева света, мора бити забрањено одржавање и једног приватног високопрофитног подухвата, као што је Егзит.

ПУТИН ЗАГРМЕО КАО НИКАД РАНИЈЕ: “Лепо сам вам рекао, лично ћете одговарати”

Из тзв. Егзит Фондације кукају на сав глас, како су склопили стотине уговора и како ће им ове године губици бити милионски, уколико се фестивал не одржи. Подсећамо господу из Егзита, да ове године губитке, због последица пандемије, трпе сви, читав свет, богати и сиромашни, без изузетка, навели су Радикали.

Радикали апелују да се средства проследе позориштима, Матици српској али и свим манифестацијама које поштују и воле српску историју.

“Господо Егзитовци, Егзиташи или, још прецизније, милионери, у протеклих 20 година, узели сте на волшебан начин толике милионе, да сада, из малог џепа, можете покрити штетне уговоре које сте сами потписали и опет ћете остати милионери.

НАПРЕДЊАЦИ НЕ ВОДЕ ПАТРИОТСКУ ПОЛИТКУ: Радикал оплео по режиму и НВО

Српска радикална странка захтева од државних органа чврст и непоколебљив став по питању забране одржавања овогодишњег Егзит фестивала на Петроварадинској тврђави.

Упућујемо апел Влади Републике Србије, АП Војводини и Граду Новом Саду да милионе намењене Егзиту усмере на помоћ Матици српској, Српском народном позоришту и другим институцијама и манифестацијама, које баштине и негују историју, традицију и културу српског народа и националних мањина које живе у Србији”, наводи се у саопштењу Радикала.

ДА ВИДИМО КОГА ВУЧИЋ ПЛАЋА: Шешељ тужио Нога

Извор: Српска ствар