Жене у Српској радикалној странци имају шта да кажу!

Пише: мастер социолог Марина Недељковић, посланик Српске радикалне странке у Скупштини АП Војводине

За разлику од најновије јалове СНС пропаганде да поставља жене и „младе неукаљане кадрове“ на одговорне позиције, који су све само не то, Српска радикална странка је показала да, деценијама у назад, има највећи број образованих, кадрих и способних жена које одговорно раде свој посао.
Као дугогодишњи наставник социологије, будући доктор наука са просеком 10,00 и истраживач сарадник на Филозофском факултету у Новом Саду, сматрам да и те како имам шта да кажем за скупштинском говорницом и учинићу све да се глас српских радикала, али и свих искрених родољуба и младих људи чује на сваком заседању. Члан сам Српске радикалне странке од своје 19 године. Странку никада нисам мењала нити ми је то икада пало на памет, а сам Бог зна кроз шта смо прошли за све ове године заједничке борбе и даноноћног рада.
Српски радикали су, већ три деценије, познати по оштром ставу у бескомпромисној борби против криминала и корупције, која у нашем друштву, чини се, никада није била израженија. Једина сам жена српски радикал у Скупштини АП Војводине и заједно са мојим колегама заступаћу наше, у јавности добро познате ставове и идеологију српског национализма. А зашто мислим да ћу,. заједно са њима, у томе бити успешна? Зато што су жене у нашој странци показале да, за разлику од свих осталих, нису ни фикуси ни статичари, а ни украс који не проговара, већ напротив. Показале су и показале смо да смо храбре, одважне и способне да и када је најтеже истерамо по свом и изборимо се са свим препрекама. И да се не бојимо никоме да изађемо на црту.
Можда се није увек дешавало оно што смо желели, али се дешавало оно што је требало. И баш то нас је учинило јачим и непоколебљивијим у вери да је Србија вечна једино док су јој деца верна. А управо тај став и борба за српски национални интерес биће у фокусу нашег политичког деловања у Скупштини АП Војводине!