ЖЕСТОКА СВАЂА У СТУДИЈУ! Радуловић: Вучић је свима скупљао потписе, Сергеј: Ви сте сада као Ристичевић

Жестока свађа настала је у студију у току емисије Утисак недеље када су у обрачун око тога ко је прикупљао потписе за кога ушли Саша Радуловић лидер покрета “Доста је било” и Сергеј Трифуновић лидер Покрета слободих грађана.

– Ко је за нас скупљао потписе – питао је Трифуновић Радуловића након оптужбе од стране Радуловића да су “мутно” скупили потписе.

У Утиску недеље гостује поред њих двојице и Ђорђе Вукадиновић уредник “Нове српске политичке мисли” и самостални посланик у Скупштини Србије.

– У којој општини сте највише скупили потписа? – упитао је Радуловић.

– Миљана, у којој општини смо скупили? Лаж је у питању – одговорио је Трифуновић док је водитељка позвала на смиривање тензија у студију.

– Скупили сте на Новом Београду, где сте на свака два дана добили по један глас, а да не идете на изборе у тој општини – рекао је Радуловић.

– Видим да се “Доста је било” доста бави другим људима. То је гнусна подметачина и лаж – казао је Трифуновић и додао да је Радуловић сада као Ристичевић.

– Власт је прикупљала потписе свима осим “Доста је било” и то ћемо и доказати – додао је Радуловић и рекао да је ПСГ лагао у вези са скупљених 700 гласова на Врачару.

Трифуновић: “Нисам одустао од бојкота”

Раније је Трифуновић говорио и о разлозима за излазак на изборе.

– Нисам ја одустао од бојкота. Потписали смо Споразум са народом који је осмислио Бане Трифуновић да исти чиниоци не ураде исто што и ДОС. Ми нисмо учествовали у власти. Ми смо ушли у то као “акт добре воље”. Они су понудили бојкот. Они које не воли народ – рекао је вечерас Сергеј Трифуновић лидер Покрета слободних грађана.

Трифуновић је додао да су на лицу места за време корона вируса видели како изгледа када Вучић има самосталну власт.

– Да ли ћу чекати у шпајзу да нам сипају киселину у мозак још четири године? Ја то да чекам нећу – зајкључио је Трифуновић у Утиску недеље.

– Ја сам ушао у политику пре неких 15 месеци. Ушао сам понижен. Ја се понижавам већ 15 година и тукли су ме и поливали воденим топовима. Највише сам понижен кад је дошла екипа ДОС-а и отишао у Америку, па сам се вратио и видео да је кренуло сурвавање. Требало је неко ново лице и пристао сам да то будем ја – додао је Трифуновић.

Поред њега у Утиску недеље гостују и лидер покрета Доста је било Саша Радуловић и Ђорђе Вукадиновић уредник “Нове српске политичке мисли” и самостални посланик у Скупштини Србије.

– Ми нисмо променили одлуку. И у овој емисији сам рекао да је бојкот средство, није циљ и он треба да доведе до фер и поштених избора. Били смо у бојкоту док није почео да се распада. У борби у којој смо је маратонска, није спринт – казао је Радуловић и додао да је од почетка њихов аргумент био да бојкот има смисла ако може нешто да постигне.

Вукадиновић је казао да је склон томе да у јавном политичком животу буде одговоран.

– Ризиковао сам да будем усамљен на својој страни, али сам свестан ризика. Бојкот је опасно оружје. Наводио сам све слабе тачке, које сада неки људи помињу. Избори су мањкави у Србији, али нису сви покрадени – истакао је Вукадиновић.

Он је истакао да је ствар личне процене и осећаја, те да је излазак на изборе “политичко понижење”.

Извор: Блиц