ЗОРАНА ЈЕ ШПИЈУН, НОСИ ТОРБУ ОД 5.000 ЕВРА: Вјерица Радета се заузела за Шешеља и испрозивала Михајловићеву!

– Може Зорана да се батрга до миле воље – рекла је посланица СРС Вјерица Радета када су је позвали да прокоментарише изјаву Зоране Михајловић, министарке саобраћаја и инфраструктуре и чланице Председништва СНС-а, која је поручила да Војислав Шешељ, лидер радикала, купује џип, а радикали гаће на пијаци.

– Ми смо јавност упознали са њеним незаконитим и шпијунским деловањем у Влади – казала је народна посланица и додала:

– Она је опљачкала буџет преко америчког „Бехтела“. Она је украла новац са кредитне картице Владе. Она носи ташне и брош од 5.000 евра, привезак од 3.000 евра, огрлицу од 14.000… Њени најближи сарадници су или у притвору или се бране са слободе. Ни она није далеко од тога – истакла је Радета и поручила да су њене рукавице лепше од оних које шета министарка.

– Ја сам јој показала да имам лепше рукавице од њених. Моје купљене на земунској пијаци за 300 динара, а њене коштају 30.000 динара, као минималац – поручила је посланица СРС-а.

Поруку за Зорану Михајловић јуче је имао и народни посланик из табора радикала Милорад Мирчић.

– Када Зорана буде имала тетку у Пакистану која има фарму свиња, и она ће возити такав џип и имати доказ за своје богатство – рекао је он за „Ало!“.

Подсетимо, Михајловићева је јуче одговорила лидеру СРС-а Војиславу Шешељу, који јој је пре неколико дана поручио да ће је сместити у гепек свог џипа и, између осталог, поручила:

– Како ће „џубокс војвода“ да објасни својим гласачима одакле му нови џип за који просечан гласач СРС-а треба да ради 34 године да би га купио, под условом да ни динар не потроши на храну нити на било шта друго? Како да објасни Вјерици Радети, Милораду Мирчићу и осталим функционерима странке одакле му 140.000 евра у кешу за нови џип, док их у исто време тера да на земунској пијаци из свог џепа купују розе доњи веш којим после машу у парламенту – истакла је министарка.

Зорана Михајловић је приликом посете Великом Градишту имала вунене „блумарин“ рукавице од девичанске вуне с куглама од крзна, а чија је цена чак 240 евра, објавили су медији крајем јануара.

Извор: Ало/espreso. rs